SCP-partner Fairland verbreekt het COP39-record

SCP werkt als partnerdistributeur nauw samen met fabrikanten om goede producten te promoten met als doel het energie- en waterverbruik voor zwembaden...

SCP werkt als partnerdistributeur nauw samen met fabrikanten om goede producten te promoten met als doel het energie- en waterverbruik voor zwembaden en spa's te minimaliseren. 


Wij streven ernaar om via nieuwe technologieën CO2-neutraliteit voor zwembadeigenaren te bereiken. 
Tegenwoordig heeft het Fairland X40-prototype records gebroken door 39 kW te produceren uit een verbruikte 1 kW dankzij de nieuwe generatie van zijn Turbo Silence AI en zijn hyperwisselaarverwarmingssysteem. 


De afdeling Fairland Resources and Development heeft, na de implementatie van de invertertechnologie, nu een GUINNESS WORLD RECORDS™-titel. 
Na transport en industrie is het de beurt aan de particuliere sector om bij te dragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk, terwijl we energie besparen en het hele jaar door kunnen genieten van ons verwarmde zwembad. 


Een COP39 is niet alleen een belangrijke stap, het moet ook worden beschouwd als een noodzaak in onze moderne tijd, aangedreven door elektriciteit, om energie te besparen dankzij technologie en kunstmatige intelligentie en zo deel te nemen aan de strijd tegen de klimaatverandering. 


Fairland maakt ook de weg vrij voor ‘All Green iGarden’, waar kunstmatige intelligentie, nieuwe energiebronnen en nieuwe besparingsoplossingen zullen samenkomen. 
SCP is er trots op Fairland-producten in zijn productlijn te vertegenwoordigen en roept op tot uiterst efficiënte oplossingen. 


Bekijk hier het persbericht van Fairland 
Evenals de officiële pagina van GUINNESS WORLD RECORDS™ 
 

Contact