Ontdek de SCP Benelux 2024 catalogus

SCP... altijd aan uw zijde!

NAAR DE CATALOGUS

Naarmate de jaren verstrijken, wordt onze slogan steeds relevanter en we blijven hem trouw.
Na weer een zwak jaar in 2023 hebben we nu allemaal de plicht om samen te werken aan het herstel van het positieve imago van zwembaden, dat de afgelopen jaren is beschadigd door bepaalde media die niet aarzelen om de werkelijkheid te verdraaien.


Al geruime tijd doet SCP, met name in de Benelux, er alles aan om een deugdzaam zwembad te promoten, een zwembad dat steeds meer rekening houdt met het milieu en eco-verantwoordelijk is.
We werken nauw samen met onze productiepartners om een compleet assortiment producten aan te bieden die voldoen aan de nieuwe EN17645-norm.


Polystyreen blokken, pompen met variabele snelheid, filters met meerdere elementen, Full Inverter warmtepompen, geautomatiseerde waterbehandeling, sterilisatie door UV of fotokatalytische werking... we hebben alles wat je nodig hebt om het verbruik van elektriciteit, chemicaliën en water in je zwembad te verminderen.


Dit jaar openen we een centraal magazijn in Zuid-Frankrijk om korte leveringsketens te stimuleren en transportkosten te optimaliseren. Dankzij deze nieuwe locatie kunnen we veel sneller bevoorraden zonder dat we te maken hebben met doorlooptijden, die soms langer kunnen zijn afhankelijk van afstanden of transportmiddelen.

 
Om u verder te helpen de uitdaging van renovatie aan te gaan, is onze catalogus met reserveonderdelen geactualiseerd en uitgebreid met een steeds groter assortiment.

Ontdek ons volledige assortiment en vele nieuwe producten met behulp van onze catalogus.

Wij wensen u een goed seizoen 2024!

Contact