NIEUWE SCP WEBSITE

Nieuwe SCP website

PRESS RELEASE

De website van SCP EUROPE in een nieuw jasje!

Massy, 26 mei 2016Lancering van de nieuwe SCP EUROPE website.

http://www.scpeurope.nl/start

De nieuwe website van SCP Europe is online. Deze website, ontwikkeld in de geest van UX, is meer ergonomisch en biedt sneller en eenvoudiger toegang tot product- en seizoen gerelateerde informatie.

screenshot-website-scp-benelux-nl

De website is vernieuwd voor alle doelgroepen op een zo transparant mogelijke wijze en bestaat in verschillende talen: Italiaans, Portugees, Spaans, Nederlands, Frans, Duits en Engels. U kunt kennis maken met de kunst van het zwembad en de spa aan de hand van 4 hoofdrubrieken:

  • « Home »: hier vindt u de producten van het moment maar tevens seizoensgebonden advies.
  • « Producten »: deze rubriek is gewijd aan de presentatie van de door onze partner zwembadprofessionals verkochte producten. Het zoeken is vereenvoudigd dankzij de mogelijkheid meerdere criteria (trefwoorden, productfamilie, …) in te vullen.
  • « Advies »: in deze rubriek vindt u een breed scala aan door professionals geschreven aanbevelingen.
  • « Over SCP »: hier vindt u verschillende rubrieken waaronder een presentatie van de groep SCP en onze verschillende filialen, een chronologische presentatie van nieuwsberichten, een rekruteringsafdeling, alsmede een lijst met onze partners.

De nieuwe website is tevens voorzien van nieuwe functies zoals « Contact », een korte en eenvoudige vragenlijst aan de hand waarvan wij u beter kunnen leren kennen en u in contact kunnen brengen met één of meerdere zwembadprofessionals bij u in de buurt die uw behoeften kunnen beantwoorden.

Wij wensen u prettig surfen op onze website!

 

Presentatie van de nieuwe SCP website op stand n° 4H114 – beurs « Piscine Global 2016 » in Lyon

Contact