UPDATE ACTI SOFTWARE

Update Acti software

PRESS RELEASE

Actisoft, waterdiagnose software!

Massy, 26 mei 2016– Update van de nieuwe Actisoft software!

screenshot-homepage-site-acti-fr

Dit vernieuwde software programma, dat gratis te downloaden is van onze website www.acti-chemical.com, biedt de zwembadprofessional de mogelijkheid advies te vinden in overeenstemming met de aard van de analyse, het filter, het water en het probleem in kwestie, en tevens de geadviseerde producten te bestellen.

Actisoft is ontwikkeld voor het eenvoudiger aflezen van test-strips.

Er bestaan 2 soorten analyses:

  • Een snelle analyse voor de professional en de particulier, dankzij het « eenvoudige analyse » gedeelte waar de belangrijkste parameters zijn weergegeven voor een snelle en eenvoudige analyse.
  • Een professionele analyse, waar twee keuzes beschikbaar zijn:
  • aan de hand van professionele test-strips: 7 parameters voor een eenvoudige en snelle maar zeer uitgebreide analyse.
  • met behulp van een fotometer voor fijnere en meer nauwkeurige analyses (tot 14 parameters, waaronder alle desinfecterende middelen en opgeloste metalen), om te voldoen aan de eisen van steeds veeleisender klanten.

Naast de mogelijkheid om de via elke soort meting opgenomen informatie direct in te voeren (fotometers, pH meter, vergelijkingstabel …) maakt Actisoft het mogelijk de op de Aquacheck test-strips afgelezen kleuren te selecteren.

Voor meer nauwkeurigheid kunt u tussen 2 kleuren klikken om zo een meer geschikt resultaat te verkrijgen. Waar voorheen tussen te hoge of te lage data gekozen diende te worden is het nu mogelijk een tussenliggend gegeven met de cursor te selecteren. Deze ontwikkeling van de software beperkt meetonzekerheid.

screenshot-analyse-site-acti-fr

De voordelen van Actisoft:

  • Actisoft is zeer snel: de Actisoft analyse duurt slechts enkele seconden waar andere systemen een aantal minuten vereisen…
  • Actisoft is niet duur in gebruik: de software is gratis en het gebruik van test-strips vermindert de gebruikskosten aanzienlijk (doos met 50 strips).
  • Actisoft is gebruikersvriendelijk voor de professional: het is het enige systeem met geïntegreerde bestelling van producten, 7 dagen per week en 24 uur per dag, dankzij het Pool360 platform.
  • Actisoft is completer: het is de enige met een link naar een complete en universele website waarop productinformatie en uitgebreide gegevens met betrekking tot waterbehandeling via een blog worden aangeboden.

Presentatie van de nieuwe Acti software op stand n° 4H114 – beurs « Piscine Global 2016 » in Lyon

 Actisoft kan binnenkort gedownload worden van AppleStore en Android, zowel de professionele versie als de versie voor de particulier.

Contact