Nieuw in 2018 bij SCP Benelux

De complete catalogus van SCP Benelux heeft bijna 400 pagina's aan producten, waaronder veel huismerken en exclusieve producten van de meest gerenommeerde fabrikanten uit de zwembadmarkt, zoals Pentair, Hayward, Maytronics, Kokido, Emaux...

Onder het nieuws van 2018 vindt u onder andere de volgende producten:

Het programma Week-end spa's met 3 modellen van verschillende groottes ; 3 tot 6 zitplaatsen (inclusief ligplekken), 30 tot 45 massagejets, 10 tot 16 LED-lampjes op de waterlijn, 3 tot 6 luchtjets, en meer. Een compleet assortiment Spa Life-accessoires en -reinigingsproducten, evenals Roca overloop-spa's en HPE-aangepaste blowers vervolledigen het Wellness-aanbod.

Bij de 150/100 gewapende folies wordt het Stoneflex 3D-assortiment van Proflex uitgebreid met nieuwe kleuren.

De warmtepomp van Garden Pac Invertech heeft nu een ‘touch screen’. Deze betrouwbare pomp wordt aangedreven door Full-Inverter-technologie en verwarmt het zwembad in de meest complete stilte.

De Poolstyle Inverter wordt nu ook op de markt gebracht, waarbij de bewezen betrouwbaarheid van de Poolstyle- en Inverter technologie wordt gecombineerd, dit alles voor een zeer concurrerende prijs.

SCP exclusieve partner Avady lanceert de Duo-versie van zijn Turboxy met vrije chloorwaarde in ppm / amperometrie: een innovatief, veelzijdig en veilig product voor optimale waterbehandeling met toegang tot informatie via een geleverde webmodule.

Bij Davey, één van SCP exclusieve partners, heeft het Ecosalt-elektrolyse apparaat nu een inline cel voor eenvoudige installatie.

SCP bestseller, de PoolCop Evolution: het zwembad online aangesloten, maximale controle, laag verbruik, een mooi helder zwembad het hele jaar door. Profiteer van het PoolCop-pakketaanbod om uw online klantenkring te creëren.

Ook in het online programma heeft SCP de ICO, Ondilo's favoriete product. De ICO meet, anticipeert, formuleert aanbevelingen en brengt u op de hoogte op uw smartphone.

SCP partner Elecro biedt u dit jaar zijn nieuwe HR UV-C en zijn Quantum fotokatalytische oxidatie. Om nog maar te zwijgen van de Optima Compact-verwarming met zijn digitale display…

Bij Hayward en zijn "Totally-Hayward" programma is de MaxFlo XL VSTD-pomp nu beschikbaar in 1PK voor de kleinere baden en voor een zeer aantrekkelijke prijs. SCP biedt ook een exclusief polyesterfilter, de HL / TL.

Het Trade Grade-programma van Pentair geeft de Pro Dealers een prominente plaats en biedt u exclusieve voordelen: geavanceerde technologieën, terugbetalingsaanbiedingen, verlengde garanties... De nieuwe NEO-filters, de Intelliflo VSF-pompen en de Whisperflo VS-2 zitten onder meer ook in het programma. De Maestro, Soleo, Soleo VS-besturingen maken het automatiseringsprogramma completer. De nieuwe Bluestorm-robot wordt ook toegevoegd aan het SCP assortiment reinigingsrobots.

Het huidige assortiment Zenit, Z-Line, ProX2 wordt nu uitgebreid met de Dolphin BIO van onze bevoorrechte partner Maytronics.

Voeg daarbij de OVO, een nieuwe exclusieve tegenstroomapparaat van UWE, de nieuwe A600 skimmer en Weltico's Easy LED EVO projector, de Vektro Auto, roestvrijstalen Prestige-haspels, Intex-cartridges, 75 mm PVC-onderdelen, Solidbric-blokken in 1,25 m en een nieuw vilt met een gekalanderd oppervlak, een reeks filters Duplex en Y om het waternetwerk te filteren, ... en je zult een nauwkeuriger beeld krijgen van het vele nieuws welke SCP aanbiedt in 2018 .

Altijd vooruitziend... Altijd tot uw dienst...

info.benelux@scppool.com

Contact