Open Deurdag - Huisbeurs 2019 bij SCP Benelux

Voortbordurend op het succes van de voorgaande edities en een formule die gezelligheid combineert met technische ontdekkingen, nodigt SCP Benelux haar klanten uit voor een Open Deurdag - Huisbeurs in de kantoren te Zaventem.

Een traditie … die wij niet verbreken!

Op 22 Januari 2019 zullen ongeveer twintig leveranciers hun innovaties presenteren en mini-trainingen op hun stand geven om de professionele bezoekers te informeren.

Ook dit jaar zal het evenement ‘s morgens worden voorafgegaan door een langverwachte training over connected products: Wat is het? Een mode, een behoefte? Het nieuwe vocabulair dat de producten weergeeft: automatische behandelingen, pompen, luiken, kleppen, wateranalyse apparatuur, … Alle onderwerpen zullen op een algemene manier en ook, dieper behandeld worden tijdens workshops onder begeleiding van de fabrikanten zelf.

Deze dag, geheel gewijd aan zwembadprofessionals, is ook een gelegenheid om onze technische en commerciële medewerkers te ontmoeten en vooral om de catalogus 2019 en nieuwe producten te ontdekken.

Neem contact met ons op voor meer informatie: info.benelux@scppool.com

Contact