LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en soortgelijke technologieën. Door verder browsen, het gebruik van cookies op deze site aanvaardt u.

Ik accepteer

Nieuwe Water Treatment Product Manager

gepubliceerd op 28 februari 2019
SCP is verheugd u te kunnen mededelen dat Sébastien Chigot sinds 18 februari officieel is toegetreden tot het SCP EU team als de nieuwe Water Treatment Product Manager.

SCP is verheugd u te kunnen mededelen dat Sébastien Chigot sinds 18 februari officieel is toegetreden tot het SCP EU team als de nieuwe Water Treatment Product Manager.

Sébastien, gevestigd in Massy en onder de verantwoordelijkheid van Sylvia Monfort, heeft een solide ervaring in waterbehandeling en de chemische toeleveringsketen na een aantal jaren als Sourcing Manager bij ARCH/LONZA en meer recentelijk bij SVPC, een Frans chemisch bedrijf.

Hij is bekend met het volledige assortiment, heeft ruime ervaring op het gebied van chemische inkoop en supply chain en heeft door zijn jarenlange ervaring al sterke relaties met een aantal van onze partners opgebouwd.

Sébastien zal momenteel een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de SCP water- en chemische behandelingsactiviteiten in Europa, zowel voor residentiële en openbare toepassingen alsmede voor de spa-markt.

Hij zal nauw samenwerken met EU Marketing om onze tools, software, marketingprogramma's en social media communicatie verder te ontwikkelen en te verbeteren en tevens verpakkingen en labels te herzien voor verbeteringen.

Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor alle zaken met betrekking tot de naleving van normen, regelgeving en productveiligheidsregistratie en zal betrokken zijn bij alles wat verband houdt met training en verkoopondersteuning van klanten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: JLIB_HTML_CLOAKING

Contact