Zwembadreiniger Zenit 60 exclusief bij SCP Benelux, maximale prestaties met minimale inspanning

Het exclusieve SCP ‘Zenit’-programma van Maytronics is uitgebreid met het model Zenit 60 dat het beste van het Z-programma Système PowerStream heeft, waarmee het volledige oppervlak wordt bestreken, gecombineerd met de Dynamic ™ dubbele aandrijfmotor, met multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.

PISCINES PRO 2019 – NEWSLETTER 5/2019

ONLINE PRESS RELEASE "ZENIT 60 EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ SCP BENELUX"

DE ZENIT 60 REINIGER EXCLUSIEF BIJ SCP BENELUX, maximale prestaties met minimale inspanning…

Het exclusieve SCP programma van elektrische reinigers ‘Zenit’ van Maytronics is dit jaar uitgebreid met het model Zenit 60.

Dit nieuwe model heeft het beste van het Z-programma Système PowerStream, waarmee het volledige oppervlak wordt bestreken, gecombineerd met de Dynamic ™ dubbele aandrijfmotor, met multidirectionele wateruitvoer, nauwkeurige navigatiebesturing en verhoogde aanzuigsnelheid.

 De Cloud biedt de Zenit 60 connectiviteit 24/7 voor geavanceerde bediening en beheer op afstand (werking, uitgestelde start, reinigingsgeschiedenis…), dynamische services en proactieve meldingen aan de gebruikers. De service wordt vereenvoudigd door diagnose en software-updates op afstand.

 Bovendien verhindert de extra afdichting van het filter de terugkeer van fijn stof in het zwembad. Resultaat: betere prestaties. Dikkere patroonpanelen voor een nog groter bereik zijn optioneel verkrijgbaar (x2).

 Deze nieuwe reiniger is geschikt voor zwembaden met een maximale lengte 15m en reinigt de bodem, de wanden en de waterlijn. Drie reinigingscycli bieden een maximale reiniging met minimale inspanning: 1u30 – 2u00 – 2u30.

  • Wekelijkse programmering dankzij de nieuwe IOT-box
  • Via real-time verbonden met de cloud via de MyDolphin + ™ smartphone-app
  • Transportwagen inbegrepen

Neem gerust contact met ons op info.benelux@scppool.com voor meer informatie of voor bestellingen, wetende dat er dit jaar slechts een beperkt aantal apparaten beschikbaar zijn.

SCP BENELUX NV

21 Maalbeekweg - B-1930 Zaventem

Tel.: +32 (0)2 386 03 40 / Fax: +32 (0)2 386 03 41

info.benelux@scppool.com

 

Contact