Nieuwe Davey producten beschikbaar in 2019 bij SCP Benelux

Geconnecteerde VSD pompen en elektrolyse apparaat « Ecosalt 2 » verkrijgbaar in Low Salt uitvoering…

De pompen Silensor Pro SP200 BT en Silensor Pro Premium SP 400 BT zijn nu geconnecteerd via Bluetooth

ONLINE PRESS RELEASE: Nieuwe Davey producten beschikbaar in 2019 bij SCP Benelux

Deze pompen met een hoge prestatie watergekoelde motor en reeds bekend op de markt zijn nu bestuurbaar, programmeerbaar en koppelbaar dankzij hun smartphone-applicatie (beschikbaar op Google Play en Apple Store). Zonder te vergeten dat de Premium SP 400 BT een nieuwe generatie pomp met variabele snelheid is voor zwembaden tot 140m3.

Beide modellen genieten ook de Davey voordelen: dankzij de watergekoelde motor, een verhoogde efficiënte van de warmtepomp, snelle installatie en eenvoudig gebruik, dit alles met een gecontroleerd distributiekanaal zonder verkoop op internet.

Variabele snelheid voor een betaalbare prijs en met technologie die voor iedereen beschikbaar is.

Het bekende elektrolyse apparaat EcoSalt 2 met polariteitsomkering bestaat nu in een Low Salt versie en heeft een nieuw, zeer aantrekkelijk, ontwerp. Dit model 15g/h, een SCP-exclusiviteit, is geschikt voor zwembaden tot 75 m3 en omvat onder andere een Boost modus voor extra chlorering bij intensief gebruik van het bad, een verbinding met de zwembadafdekking om de apparatuur te beschermen tegen het risico van overchlorinatie, en ten slotte een nieuwe generatie en uitzonderlijk doeltreffende in-line cel met omgekeerde polariteit en ingebouwde stroomdetector.

Davey voordelen voor dit elektrolyse apparaat: verkoop exclusief via een netwerk van zwembad professionals.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor bestellingen.

Contact