SCP in het hart van Europa; Aquanale 2019!

SCP Europe is verheugd haar aanwezigheid aan te kondigen op een nieuwe editie van de Duitse vakbeurs Aquanale van 5 tot 8 november.

Opgedragen aan zwembaden, sauna's en welzijn, wordt Aquanale gehouden in samenwerking met FSB, een andere vakbeurs gewijd aan de uitrusting van buitenruimtes, sportcentra, openbare zwembaden en vrijetijdsvoorzieningen.


Als een van de grootste en belangrijkste markten ter wereld, concentreert Aquanale uw energie en presenteert in 2019 het volledige gamma voor de zwembad-, sauna- en wellnessindustrie onder één dak! Voor het eerst wordt op verzoek van exposanten en bezoekers het "openbare zwembad" van FSB in Aquanale geïntegreerd. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om de hele branche op één plaats en in één klap te ontmoeten - en zich volledig te concentreren op uw bedrijf van de toekomst!

Welke thema's komen aan bod?

Zwembaden voor thuis: De privézwembadsector: Zwembaden, overkappingen, zwembaduitrusting, bovengrondse zwembaden, zwembadconstructies, sanitaire voorzieningen, meet-, regel- en doseertechnologie.
De technologie van morgen: Zwembadtechnologie: airconditioning, installatiemateriaal, installatiebouw, waterzuivering, zonne-energiesystemen en zonnetechnologie, meet-, regel- en doseersystemen, gereedschap en apparatuur.
Wellness thuis: Privé-spa: huishoudelijke wellness-ruimte, douches, whirlpools en bubbelbaden, keramiek, toebehoren, inrichting en sfeer.
Plezier voor iedereen: Openbare zwembadfaciliteiten in hal 7: Zwembadbouw/planning, airconditioning, installatiemateriaal, facilitaire bouw, waterattracties, zwembadinrichting, zwembadarchitectuur, toegangscontrole.
Een vakantie voor de ziel: Sauna & spa: saunaleveranciers, sauna-ontwerp, saunatechniek, whirlpool/draagbaar, wellnessaanbieders, massagetafels, wellness-behandelingen, inrichting en uitrusting van zwembad en wellness.
Duurzaamheid voor de toekomst: Eco leven: natuurlijke zwembaden, zwembaden, biologische waterbehandeling, biofilters, levende planten, landschapsarchitectuur, tuinontwerpers, natuursteen, tuinontwerp, buitenleven.

U vindt SCP in hal 6 op stand 6048-H049. We hopen u daar te zien!

Contact