SCP Benelux presenteert Physico pH® CLM

Biedt SCP BENELUX nu een nieuwe versie van het paneel Physico pH® CLM voor zwembaden tot 1500m3.

ONLINE PRESS RELEASE: SCP BENELUX biedt zijn nieuwe WINTERBROCHURE aan


Geplaatst op 22/10/2019 door Zwembaden- & Wellnesspro

Na het groeiende succes van onder andere de POOLeasy, PROpilot DUO en TURBOXY Control, biedt SCP BENELUX in exclusief partnerschap met het bedrijf AVADY POOL, fabrikant van waterbehandelingsapparatuur voor zwembaden en spa’s sinds 2011, nu een nieuwe versie van het paneel Physico pH® CLM voor zwembaden tot 1500m3.

Deze laatste, die tegelijkertijd pH en chloor (in ppm) regelt, uitgevoerd met de AvadyConnect® optie, maakt voortaan de controle en bediening van de parameters van de waterbehandelingsapparatuur mogelijk, voor een eenvoudig beheer van de zwembaden, via een speciale webinterface.

De geschiedenis van de activiteiten is ook beschikbaar via gegevensgrafieken dankzij deze toepassing (www.avadyconnect.com).

Bovendien is de configuratie-interface (menu), nu afgestemd op die van het POOLeasy en PROpilot gamma, wat de installateur of gebruiker een groot gebruiksgemak biedt.

Het toestel biedt verder de mogelijkheid om, voor chloordosering, een pomp of een zoutelektrolyse te activeren, die rechtstreeks op de stuurkast is aan te sluiten, of om een magneetventiel te bedienen.

De eigenschappen en het installatie- en gebruiksgemak maken van de Physico pH® CLM 2020, een bondgenoot op het gebied van waterbehandelingsapparatuur.

Voor meer inlichtingen zijn jullie steeds welkom op onze stand op AQUANALE Hall6 G048-H049 (uitnodigingen beschikbaar op aanvraag via info.benelux@scppool.com)

Wij staan tot uw beschikking per e-mail info.benelux@scppool.com voor meer informatie of voor elke bestelling.

Contact