SCP-fotowedstrijd: bekendmaking van de winnaar van de eerste editie

Elk zwembad is een kunstwerk en verdient erkenning.

Kunst zit in de creativiteit van het project, in de exclusiviteit van de gebruikte materialen en in de uitvoering van het werk.

Om de creatie’s van zwembadbouwers te belonen, heeft SCP Europe een fotowedstrijd georganiseerd, exclusief voor de professionele klanten van SCP in heel Europa.

Via een speciale portal - www.mypoolandspa-contest.com - kunnen SCP-klanten projecten uploaden, stemmen op anderen en hun eigen stemmen verzamelen. Van oktober 2019 tot juli 2020 werden in het kader van de promotie van de sociale media door de lokale exploitanten klanten van SCP uitgenodigd om foto's van succesvolle zwembadprojecten in te dienen voor erkenning. 


De deelname aan deze eerste editie van de wedstrijd was correct en de strijd was hard. Er zijn meer dan 50 projecten ingediend uit Portugal, Frankrijk, Italië en Duitsland. Uiteindelijk ging de overwinning naar een Italiaanse zwembadprofessional die zich onderscheidde door de originaliteit van het ontwerp en de elegantie van het zwembad, perfect geïntegreerd in het omringende landschap.

Veel dank aan alle SCP-klanten die aan de wedstrijd hebben deelgenomen, met de nieuwsgierigheid en de wens voor de toekomst die elk nieuw initiatief kenmerkt.

Het project dat de meeste stemmen en bekendheid kreeg werd gecreëerd door Piscine Design van Vincenzo Mistretta, een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Alcamo in de provincie Trapani, Italië.

Het zwembad is gemaakt van Busatta geribbelde stalen panelen met een lichtgrijze Proflex PVC liner, een Superpool filtersysteem en een elektrolyse waterzuiveringssysteem. 
Eenvoudige en essentiële lijnen, een strandtoegang, kwaliteitsmaterialen en waardevolle accessoires, gecombineerd met grote professionele betrouwbaarheid dankzij praktijkervaring en door opleidingen: dat is de kunst van Vincenzo Mistretta.

De prijs werd toegekend onder innovatieve voorwaarden: General Manager Marco Palmolungo en Sales Manager Massimiliano Lunari overhandigden dmv videoconferentie de prijs via de Busatta programmamanager Francesco Fontana, die de winnaar persoonlijk ontmoette in zijn winkel in Alcamo.

SCP Italië zei trots te zijn deze Europese prijs toe te kennen aan een Italiaan; in het bijzonder staat Piscine Design voor uitmuntendheid, capaciteit en concretisering, geheel Italiaanse stijl en smaak.

Eerst verrassing en emotie, dan trots en tevredenheid deden de ogen van Vincenzo, eigenaar van Piscine Design, en Federica, zijn vrouw en Sales Manager, glanzen:

"Elke dag staan we op en gaan we aan het werk met passie voor wat we doen en het is deze passie die ons drijft om zulke prestigieuze doelen te bereiken. We hebben vertrouwen in de mensen en de kwaliteit van de producten van SCP. Dit geeft ons de gemoedsrust om een uitstekend resultaat aan te bieden en dus een tevreden klant te hebben".

Kunst moet emoties oproepen en SCP-klanten weten hoe ze dat moeten doen.

1e57384555b163a9d9ad2eebb2a7e716

eb1918bc2bb310af7a9b4ac255265d53

Blijf op de hoogte voor de volgende editie van de SCP-fotowedstrijd in 2021 met nog meer kansen om te winnen!

Contact