SCP is verheugd Nenad LOVRIC te verwelkomen

Het is een groot genoegen om de komst van Nenad LOVRIC aan te kondigen als Supply Chain en Operations Director Europe op het kantoor van SCP Europe.

Zijn missie is het beheren van onze gehele supply chain, inclusief inkoop, sourcing en het ontwikkelen van een passende en efficiënte logistiek met behulp van de beste operationele praktijken om het hoogste niveau van klantenservice te garanderen in termen van snelheid van werken en kwaliteit.

Nenad heeft een Master in Supply Chain Project Management met een sterke achtergrond in de kantoorartikelen- en meubelindustrie.

Hij heeft gewerkt bij St Gobain la plateforme du Bâtiment (distributie van bouwmaterialen), maar ook bij Staples France en Instore Display (winkelplanning en op maat gemaakte displays), waar hij verschillende missies vervulde:

  • de integratie van nieuwe acquisitiebedrijven
  • voorraad- en vraagplanning in samenwerking met leveranciers. Optimalisatie van veroudering
  • volledige revisie van de organisatie van de supply chain planning, met inbegrip van de uitbestedingsactiviteit
  • organisatie van de logistieke stromen voor producten uit het Verre Oosten (keuze van derde partij logistiek en vervoerders)

Hij nam deel aan verschillende Black Belt projecten om de processen aan te passen aan de groei van het bedrijf, vooral online.

We zijn blij Nenad (of Ned) aan boord te hebben en we kijken ernaar uit hem te begeleiden in ons groeiproject.

Contact