SCP Europe neemt deel aan de beurs Piscine Global 2022 op Eurexpo Lyon

Zoals ieder editie zal SCP Europe weer aanwezig zijn op de beurs "Piscine Global" in Eurexpo Lyon, 15 tot 18 november 2022.

Zoals ieder editie zal SCP Europe weer aanwezig zijn op de beurs "Piscine Global" in Eurexpo Lyon, 15 tot 18 november 2022. Dit belangrijke evenement voor de zwembad- en wellnessbranche is de ideale ontmoetingsplaats voor leveranciers, distributeurs en professionals uit de zwembad- en wellnessbranche. 
  
Voor deze editie van 2022 zal SCP u voor het eerst verwelkomen op 2 stands, dit om u nog beter van dienst te zijn. 
Onze hoofdstand zal dit jaar te vinden zijn in hal 5, stand nr. 5A20, deze zal gewijd zijn aan onze exclusieve producten, reserveonderdelen en zal al onze diensten en opleidingen presenteren. 
Nieuw dit jaar: wij verwelkomen u graag op een tweede stand, stand nr. 6H124 in hal 6, die volledig gewijd zal zijn aan ons wellness-aanbod en de gelegenheid zal bieden om onze nieuwste diensten en uitrustingen, alsook het nieuwe programma spa's en sauna's in de kijker te zetten tijdens dit internationale evenement. 
  
De show zal ook een gelegenheid zijn voor het SCP-team om ervaringen te delen rond de groeiende zwembad- en wellnessmarkt en om met klanten van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen: 
- Innovatie en technologie (digitalisering en digitaal)  
- Energiebesparing 
- Opleidingen 
  
Ten slotte zal SCP u, via zijn talrijke leverancierspartners, in staat stellen alle nieuwe producten op de markt te ontdekken en te profiteren van exclusieve voordelen. Neem contact op met uw plaatselijke filiaal om een afspraak te maken en van deze exclusieve voordelen te profiteren. 
  
  
Indien u ons wilt ontmoeten, neem dan contact met ons op. 
Bezoek ons op www.scpeurope.com of ontdek onze producten en uitrustingen op www.swimmingpool.eu 

Contact