SCP's streven naar duurzaam energieverbruik

SCP Portugal en SCP France zetten zich in voor duurzaamheid op het gebied van energieverbruik en milieueffecten...

SCP Portugal en SCP France zetten zich in voor duurzaamheid op het gebied van energieverbruik en milieueffecten.

Verbetering van het energieverbruik bij SCP Frankrijk:

SCP France heeft een aantal depots uitgerust met LED-verlichting om het energieverbruik te verminderen. Het depot in Bordeaux bijvoorbeeld zal binnenkort worden uitgerust met LED's dankzij onderhandelingen met de eigenaar. De vestigingen in Rodez en Tours zijn al voor meer dan 50% voorzien van LED's en zullen binnenkort volledig worden uitgerust. Bovendien wordt de verwarming in de depots gemoduleerd, waardoor het energieverbruik van onze gebouwen nog verder daalt.

SCP Portugal volgt dezelfde weg!

Sinds juli 2022 voeren de teams maatregelen uit om het energieverbruik op het terrein te verminderen. Ze vermijden bijvoorbeeld het gebruik van de magazijnverlichting overdag en verlichten alleen de zones die dat nodig hebben. Ook zijn alle lampen in de kantoren in Lissabon en Braga vervangen door LED's. In 2023 staat hetzelfde gepland in Portimao als onderdeel van de herinrichting van de kantoren en het magazijn.

SCP Portugal beheert ook de recycling van afgedankte elektronische en elektrische apparatuur en de bijbehorende belastingen.

Kortom, SCP Portugal en SCP France tonen hun betrokkenheid bij het milieu door concrete initiatieven te nemen om hun energieverbruik te verminderen. Door deze acties helpen beide bedrijven hun impact op het milieu te minimaliseren en tonen ze het belang aan van sociale en milieuverantwoordelijkheid in de zwembadindustrie.

Contact