SCP-klanten zijn steeds tevredener  

SCP organiseert elk jaar een klantenenquête om de kwaliteit van alle geleverde diensten te meten, van productselectie en beschikbaarheid tot aftersales en ondersteuning...

satisfaction-client-bnl

SCP organiseert elk jaar een klantenenquête om de kwaliteit van alle geleverde diensten te meten, van productselectie en beschikbaarheid tot aftersales en ondersteuning.  
In de afgelopen 3 jaar heeft de SCP het tevredenheidspercentage in alle categorieën verhoogd. Op dit moment is 89,1% van de klanten tevreden over de service en ondersteuning van SCP. 
 
 
 
Deze resultaten zijn het resultaat van de professionele toewijding van de werknemers van het bedrijf aan de klanten, een team van hooggekwalificeerde professionals die altijd klaar staan om klanten te helpen de beste oplossingen te vinden voor hun behoeften.  
SCP onderscheidt zich door het niveau van technische kennis van zijn professionals en door de normen waar SCP voor staat, zoals vertrouwen, nabijheid, respect, tevredenheid en goede service.  
Dankzij sterke samenwerking en partnerships met toonaangevende fabrikanten in de zwembad- en wellnessbranche kan SCP een groot assortiment producten leveren tegen concurrerende prijzen.  
De meeste van onze klanten (90,5%) bevelen ons aan als leverancier van zwembad- en wellnessapparatuur. 
   
 
We willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en we streven ernaar om ons jaar na jaar te verbeteren om elke keer service en ondersteuning met een toegevoegde waarde te bieden, gekoppeld aan de marktevolutie. 
Het bedrijf investeert in technologie en innovatie om zijn klanten de beste oplossingen en de beste producten te kunnen bieden. SCP Europe heeft ook een sterke online aanwezigheid, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot de producten en diensten. 
Vandaag de dag is SCP aanwezig in 8 landen via 21 vestigingen en is het bedrijf gegroeid en uitgebreid, dankzij zijn streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.  


Neem contact met ons op: info.eu@scppool.com 
Bezoek onze website : www.scpeurope.com 
PS. : Tevredenheidsonderzoek uitgevoerd in september/oktober 2023 onder alle Europese klanten van SCP door Vocaza.
 

Contact